Ingrediënten
- 1 kg krieltjes met schil
- Extra vierge olijfolie
- Paar knoflooktenen in de schil
- Paar takjes verse tijm
- Zeezout uit de molen
Zo’n simpel en lekker bijgerecht om tijdens het kerstdiner te serveren: deze krieltjes uit de oven met subtiele smaak van tijm en knoflook. Door de knoflooktenen in de schil mee te roosteren in de oven worden ze heerlijk zacht en zoet van smaak. Naderhand knijp je ze zo uit hun vel.
Meer feestelijke bijgerechten voor kerst vind je hier.
Themarecepten, Kerstrecepten, Bijgerechten, Aardappelrecepten
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Deel je reactie