Ingrediënten
- 150 g witte basterdsuiker
- 150 g zacht ongezouten roomboter + extra klont om cakevorm in te vetten
- 3 eieren (m), op kamertemperatuur*
- 150 g zelfrijzend bakmeel
- Snufje zout
- 100 g gemengde chocoladekruidnoten + paar extra voor garnering
- Karamelsaus, fles uit de winkel of zelfgemaakt
*Vul een kommetje met heet (niet kokend) en leg de eieren erin. Haal de eieren na 5 minuten uit het water. Als de eieren wat warmer zijn zal het cakebeslag minder snel schiften.
Verder nodig
- Cakevorm 25 cm
- Vel bakpapier
- Elektische handmixer
- Spatel
- Fijne zeef
om 15:56
Maakt het nog uit of je hiervoor de elektrische oven stand gebruikt of heteluchtoven?
om 11:51
Hoi Bianca, hiervoor kun je het beste de conventionele ovenstand gebruiken dus boven- en onderwarmte. Die bedoel ik ook altijd in mijn recepten, tenzij anders aangegeven.