Ingrediënten
- 35 g bloem of fijngemalen havermout
- 120 g biologische magere kwark Veco Zuivel
- 1 tl bakpoeder
- 1 tl kaneelpoeder
- 1 ei
- 1 el honing
- Olie om in te bakken
Voor garnering
- Aardbeien
- Kokosvlokken
Gesponsord — Ik ben dol op pannenkoekjes als ontbijt. Ze zijn zo feestelijk! Deze kwarkpannenkoekjes met aardbei en kokos zijn lekker sappig en staan binnen 15 minuten op tafel.
Voor garnering
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Dit artikel is gemaakt in samenwerking met Vecozuivel.
Klop alle ingrediënten door elkaar tot een glad beslag. Verhit een koekenpan met wat olie en bak circa 4 kleine pannenkoekjes van het beslag. Bak de pannenkoekjes op middelhoog vuur. Draai de pannenkoekjes om als de bovenkant bijna gestold is en bak de andere kant goudbruin.
Leg de pannenkoekjes op een bord en garneer met aardbeien en kokos. Druppel er nog wat extra honing overheen en serveer.
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
om 13:44
Heerlijk ik had er een appeltje bij gedaan gebakken met een heel klein beetje suiker en kaneel… ipv aardbeien en kokos dat had ik dus niet in huis. Heerlijk recept!