Lunchbroodje met caponata

Lunchbroodje met caponata

Caponata is een gekookte salade uit Sicilië, Italië. Je kunt de caponata lauwwarm eten als hoofdgerecht met een stuk stokbrood of met deze heerlijke kalfsschnitzel maar eigenlijk smaakt de salade de volgende dag koud het allerlekkerst! Heerlijk op een broodje als lunchgerecht of als klein hapje of amuse op plakjes crostini.

Bereiding
Bak een wit pistoletje af en en snijd deze open. Verdeel er een paar flinke lepels koude caponata over en geniet!

DSC_9369_800x514Eet smakelijk!

Themarecepten, Picknickrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(0 stemmen)
Eén reactie

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde