Maaltijdsalade met kalfsfricandeau en tonijnmayonaise

Een goedgevulde maaltijdsalade met plakjes kalfsfricandeau, zelfgemaakte tonijnmayonaise en farfalle pasta. De salade is gebaseerd op het Italiaanse gerecht vitello tonnato. Deze salade is heerlijk om in de zomer te serveren als licht hoofdgerecht, of serveer als lunchgerecht. De pasta kun je dan eventueel achterwege laten. De tonijnmayonaise kun je afgedekt in de koelkast zeker 5 dagen bewaren. De smaak ontwikkelt zich dan en hij wordt nog lekkerder. De tonijnmayonaise die je overhoudt kun je gebruiken om bijvoorbeeld een pasta-, of aardappelsalade mee aan te maken. 

Menu, Seizoensrecepten, Wereldgerechten, Zomerrecepten, Italiaanse recepten, Lunchrecepten, Hoofdgerechten, Snelle recepten, Visrecepten, Vleesrecepten, Salades

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(12 stemmen)
Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde