Ingrediënten
- 75 – 100 g slamelange
- 2 – 3 kipfilethaasjes (of 1 kipfilet)
- Kipkruiden, zie hieronder of gekocht
- Handje kaastortellini
- 1 ei
- 4 cherrytomaten, gehalveerd
- Stukje komkommer, in blokjes
- 4 radijsjes, in plakjes
- 1 el mais
- 2 el geraspte wortel
- Extra vierge olijfolie
- Witte balsamicoazijn
- Gedroogde dille
- Zonnebloemolie
Kipkruiden (Kruiden op gevoel net zoals je kip met zout en peper kruid. Paprikapoeder gebruik ik het meest. Uien- en knoflookpoeder, cayennepeper en kurkuma het minste.)
- Paprikapoeder
- Uienpoeder
- Knoflookpoeder
- Cayennepeper
- Gemberpoeder
- Kardemompoeder
- Kurkuma
- Korianderpoeder
- Komijnpoeder
- Venkelzaadpoeder
- Gedroogde oregano
- Zout en peper uit de molen
om 20:33
Ik kom op 725 calorieën met dit gerecht 🤔 iets moet ik aanpassen. Mss het handje tortelini. Geen idee wat dat weegt. Ik heb 100 gr ingevuld.