Ingrediënten
- 1 kropsla
- 100 g pasta naar keuze
- 150 g cherrytomaten, gehalveerd
- 1/2 komkommer, in stukjes
- 6 radijsjes, in plakjes
- 2 el mais, uitgelekt
- 2 handjes wortel julienne
- 2 blikjes tonijn op olie, uitgelekt
Dressing
- 3 el extra vierge olijfolie
- 2 el augurkennat
- 2 tl mayonaise
- 2 tl milde mosterd
- 1 el honing
om 17:12
Waarom sla verdelen over 4 bordjes terwijl het een recept is voor 2 personen
om 12:11
Dat klopt idd niet. Ik heb het aangepast!
om 22:08
Hoi Annemiek,
Dankjewel weer voor het recept.
Heb je ook een variatietip voor de tonijn?
Ik houd niet van vissalades
Vast bedankt!
om 09:29
Je kunt er ook gebakken zalm, garnalen, gerookte kip of gebakken kip bij serveren.