Ingrediënten
- 60 g ongezouten roomboter + extra om ovenschaal in te vetten
- 60 g bloem
- 2 sjalotten, fijngesnipperd
- 2 knoflooktenen, uitgeperst
- 1 l paddenstoelenbouillon (kippen- of groentebouillon kan ook)
- 100 ml kook- of slagroom
- 400 g champignons, je kunt ook een mix gebruiken van champignons en paddestoelen!
- 3 takjes tijm, alleen de blaadjes
- Paar takjes platte peterselie, fijngehakt
- 300 g pasta naar keuze (bijv. Grand’Italia Gigli, fusilli of penne)
- 150 g geraspte belegen of oude kaas
Verder nodig
- Kookpan
- Garde
- Ovenschaal
om 17:18
Zojuist het recept voorbereid maar er staat nergens waar je de thijm toevoegd. Deze dus samen met de peterselie toegevoegd . Wellicht handig nog aan te passen in je recept! Ben benieuwd hoe hij gaat smaken!
om 11:26
Dankjewel voor je reactie Robert, ik heb het erbij gezet! 🙂
om 12:17
Hoi Annemiek.
Kan deze ook met macaroni gemaakt worden.
Groetjes Joop
om 13:16
Ja hoor, dat kan! 🙂
om 12:08
Ga het straks maken,dankjewel voor je recept,,bent xxx