Marmercake met chocoladeglazuur

Weer zo’n heerlijk recept uit het kookboek Franse taartjes klein en groot. Wees gewaarschuwd, deze marmercake met chocoladeglazuur is verslavend lekker! Het beslag voor deze cake moet een nacht rusten in de koelkast dus je moet al een dag van tevoren beginnen. Op de dag zelf hoef je maar een paar handelingen te doen en het chocoladeglazuur te maken. Met dit recept maak je een royale portie glazuur om over de cake te gieten. Zorg ervoor dat je het deel dat van de marmercake afdruipt op een bakpapiertje opvangt zodat je ook daar nog van kunt snoepen. Geloof me, dat wil je! 

Kookboekrecepten, Themarecepten, High tea recepten, Valentijnsrecepten, Zoete recepten, Chocoladerecepten, Gebakrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(12 stemmen)
5 reacties

Deel je reactie

  1. blank Heidie

    Kan je de kwark ook vervangen door Griekse yoghurt?

    1. Ja hoor Heidie, dat kan.

      1. blank Heidie

        Dank je wel. Het basis recept staat nu in de koelkast te rusten tot morgen.

        1. Leuk! Ben heel benieuwd naar het resultaat. 🙂

          1. blank Moniek

            Waarom is er een nacht rust ? Werkt de bakpoeder dan nog wel? Kan je niet meteen bakken ?

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde

Reserveer ons nieuwe kookboek Makkelijke Wereldgerechten

Ons derde kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde: Makkelijke Wereldgerechten.

In het boek vind je 75 makkelijke hoofdgerechten (verdeeld in de hoofdstukken vlees, vis, kip en vega) die je maakt zonder pakje of zakje. Van Mexicaanse enchiladas, Thaise kip Siam, Zuid-Afrikaanse bobotie, Hongaarse goulash, Surinaamse roti, Portugese kip piri piri, Mexicaanse nachoschotel, Italiaanse lasagnette en Griekse moussaka tot Spaanse paëlla, Zweedse gehaktballetjes en nog véél meer!

bestel hier

Close