Ingrediënten
- 1x recept voor Italiaanse gehaktballen
- 2 sjalotjes, fijngesnipperd
- 2 tenen knoflook, uitgeperst
- Flinke handvol verse basilicum, alleen de blaadjes
- 1 rode peper, ontzaad en fijngehakt
- 2 el balsamicoazijn
- 1 tl suiker
- 500 g tomatenpassata
- Olijfolie
- Geraspte parmezaan voor garnering
om 21:37
Heerlijk recept. We hebben zitten smullen, en het oude recept meteen naar de prullenbak verwezen!
om 10:12
Wat leuk om te horen!
om 18:39
Vandaag gemaakt, het was erg lekker!
om 18:33
Erg super lekker! Net voor de tweede keer gemaakt. Deze houden we erin! 🙂 Ik maak hem met gepelde tomaten en pureer deze, i.p.v. met gezeefde tomaten.
om 08:49
Leuk om te horen dat het gesmaakt heeft Marielle!