Bereiding
Doe alle ingrediënten voor de truffels in een hittebestendige kom en smelt au bain-marie, totdat alle chocolade is gesmolten en je een gladde massa hebt. Haal de kom van het vuur en laat afkoelen. Zet dan afgedekt in de koelkast en laat minstens 2,5 uur tot maximaal een nacht opstijven. Je kunt dit al een dag van tevoren doen.
Schep met een theelepel een beetje ganache uit de kom en rol in je handen tot een balletje. Rol nu door de cacao of een ander ingrediënt naar keuze. Leg de melkchocoladetruffels op een bord en laat afgedekt in de koelkast nog een uur opstijven.
om 21:08
Dit is lekker!!!!!!!
Vandaag genaakt. Zi lekker zacht en glad van binnen. Ik moet ze vaker maken.
Als ik witte of pure chocolade wil gebruiken, moet ik dan dezelfde gewichten aanhouden?
om 12:22
Hoi Patricia, leuk om te horen dat ze smaakten! Je kunt dan idd dezelfde hoeveelheden aanhouden.
om 21:10
dat ziet er goed uit! En niet moeilijk te maken!