Bereiding
Verwarm de oven voor op 220 graden. Bekleed het bakblik met bakpapier.
Verdeel de friet in een enkele laag over het bakblik en bestrooi met paprikapoeder. Bereid de friet in de oven zoals aangegeven op de verpakking. Zelf heb ik de ovenfriet er iets eerder uitgehaald omdat de friet later weer teruggaat in de oven en anders te hard wordt.
Leg een laagje friet in de ovenschaal en bestrooi met wat rode ui, mais, jalapeño en cheddar. Bedek met weer een laagje friet en topping. Herhaal dit tot alle ingrediënten op zijn. Eindig met een kaas, lente ui en wat jalapeno.
Zet de ovenschaal een paar minuten in de oven tot de kaas gesmolten is.
Als de ovenschaal uit de oven is breng leg je er nog wat avocado op en een flinke klodder chipotlesaus. Serveer met de limoenpartjes.
om 13:52
Oei, dit is goddelijk! Op en top comfortfood en weer eens wat anders dan het standaard patatje mayo