Ingrediënten
- 1 pak tacoschelpen à 12 stuks
- 1 grote ui, gepeld en fijngesnipperd
- 2 knoflooktenen, uitgeperst
- 300 g mager rundergehakt
- 1 à 2 el Mexicaanse kruiden
- 1 runderbouillontablet, verkruimeld
- 1 el tomatenpuree
- 1 kleine, of 1/2 middelgrote courgette, in blokjes gesneden
- 1 rode paprika, in blokjes gesneden
- 75 g maïs (half blikje), uitgelekt
- 75 g geraspte kaas (jong belegen of cheddar)
- Hele blaadjes kropsla, of little gem (net zoveel blaadjes als taco’s)
- 2 tomaten, in blokjes gesneden
- 1 kleine rode ui, fijngesnipperd
- Olijf- of zonnebloemolie om in te bakken
Optioneel om er extra bij te serveren
- Blokjes avocado of guacamole
- Zure room
Deel je reactie