Mexicaanse wraps met kip en paprika

Deze Mexicaanse wraps zijn gevuld met kip, paprika en mais en worden met kaas gegratineerd in de oven. Ze zijn heerlijk en heel eenvoudig om te maken! Serveer ze met zelfgemaakte guacamole en een lepeltje zure room of crème fraîche.

Kip

In dit recept gebruik ik kipdijfilet omdat deze lekker mals en sappig blijft, ook als je hem wat langer bakt. Ben je niet zo dol op dijfilet, dan kun je ook kipfilet gebruiken. Bak die niet langer dan nodig is.

Uit de oven

De wraps bestrooi ik met kaas en gratineer ik in de oven. Zo krijgen ze een mooi goudbruin en knapperig kaaskorstje.

Ovenschotels, Wereldgerechten, Mexicaanse recepten, Hoofdgerechten, Kiprecepten, Ovenrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(40 stemmen)
4 reacties

Deel je reactie

  1. L.Hulsker

    Heb het nu zelf geprobeerd en het was heel erg lekker. Maar heb je misschien ook een recept voor quacamole?

    1. Ik heb de link naar het recept voor guacamole erbij gezet. Voor een heel eenvoudige en snelle variant: avocado prakken of glad mixen met staafmixer en op smaak brengen met zout en peper (ik gebruik soms ook Maggie, dat vind ik een lekkere hartige smaak geven) en een beetje citroensap. Avocado heeft zo’n lekkere smaak dat hij eigenlijk maar heel weinig nodig heeft.

  2. L.Hulsker

    Hoe heet moet de oven?

    1. Ik heb het erbij gezet!

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde