Mini appel kruimel

Deze mini appel kruimel toetjes zijn makkelijk om te maken en feestelijk om te serveren. Lekker met een bolletje vanille-ijs bovenop en een drizzle karamelsaus.

Voorbereiden

Je kunt deze mini appel kruimel toetjes goed voorbereiden. Bak de appelvulling dan eerst in een steelpannetje met een klontje roomboter tot de appel wat vocht loslaat en iets zachter is en schep dan in de ovenschaaltjes. Laat afkoelen en bewaar afgedekt in de koelkast.

De deegkruimels kun je ook alvast maken en in een diepvrieszak bewaren in de koelkast. Vlak voor serveren strooi je de kruimels over de appelvulling in de schaaltjes (of ovenschaal) en bak je ze af in een voorverwarmde oven op 200 graden circa 15 – 20 minuten, of tot de kruimels goudbruin en gaar zijn.

Serveer de mini appel kruimel warm uit de oven met een bolletje ijs en een drizzle karamelsaus.

Kerst desserts

Toch liever een ander toetje maken met kerst? Bekijk hier alle kerst desserts.

Mini appel kruimel

Kerstrecepten, Zoete recepten, Dessert

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(3 stemmen)
Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde