Bereiding
Doe alle ingrediënten voor de varkenshaassaté bij elkaar in een kom en roer goed door elkaar. Dek af en laat minimaal 12 tot maximaal 24 uur marineren in de koelkast.
Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een bakblik met bakpapier.
Rijg het vlees aan de satéprikkers en leg ze op het bakblik. Bereid de pindasaus volgens de verpakking of houd dit recept aan.
Bak de sateetjes in het midden van de oven, de exacte oventijd is afhankelijk van de dikte van het vlees, maar reken op circa 10 minuten. Na 8 of 10 minuten kun je een sateetje pakken en opensnijden om te controleren of hij gaar is. Varkenshaas mag nog licht rosé zijn vanbinnen, dus bak de sateetjes niet te lang.
Vul de amuseglaasjes met een laagje pindasaus en zet daar een sateetje in. Strooi er wat gefrituurde uitjes overheen en serveer direct.
om 10:28
Ziet er heerlijk uit.Wat is de stand van de oven. Bakken op 200 graden en dan 8 tot minuten. Groetjes en bedankt
om 22:16
Heerlijk!