Ingrediënten
- 1x recept de ultieme chocoladetaart
- M&M’s voor de afwerking
Deze M&M chocoladetaart maakte ik vorig jaar voor de verjaardag van mijn neefje. Als basis gebruikte ik het recept van deze ultieme chocoladetaart: een rijke chocoladecake gegarneerd met een heerlijke laag chocoladeganache. Om er een extra feestelijke verjaardagstaart van te maken versierde ik hem met M&M’s. Eenvoudig om te maken en superlekker!
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Maak de chocoladetaart volgens dit recept. Snijd na het bakken een stukje van de bovenkant van de taart af zodat hij recht is. Bestrijk de bovenkant van de taart royaal met chocoladeganache (let erop dat de chocoladeganache dik genoeg is om mee af te smeren) en versier met de M&M’s.
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
om 16:35
Ik keer de cake altijd om zodat de rechte onderkant de bovenkant wordt. Als ik dat doe als hij nog een beetje warm is, zakt hij vanzelf wel mooi horizontaal.
om 10:09
Dat kan natuurlijk ook Ivy, goede tip! 🙂