Bereiding
Maal de koekjes (houd 1 koekje achter) tot fijn kruim in de keukenmachine met hakmes. Verdeel het koekkruim over de bodem van de vier glazen.
Klop de slagroom stijf met de vanillesuiker. Klop in een andere kom de Monchou met de basterdsuiker romig en zacht. Voeg de slagroom in drie stappen toe aan de Monchou en spatel er luchtig doorheen. Verdeel het monchoumengsel over de vier glazen.
Maak de aardbeien schoon en verwijder de kroontjes. Snijd de aardbeien in stukjes en schep ze in een kom om met de aardbeienjam. Schep de aardbeien bovenop de glazen.
Zet minimaal 2 uur of een hele nacht in de koelkast om op te stijven.
om 12:48
Kan dit ook met iets anders dan slagroom?
om 09:33
Met klop klop is het minder caloriën.
om 15:37
estefaniatif10@gmail.com
om 12:20
ik wil graag recepten via de mail ontvangen
om 18:34
hoe kan je dit suikervrij maken
om 07:40
Wat is mon chou Ik j’en dat niet