Ingrediënten
- 300 g basmatirijst, gekookt volgens de omschrijving op het pak en afgekoeld
- 150 g baconreepjes of -blokjes
- 400 g kipdijfilet, in blokjes gesneden
- 1 grote ui, gepeld en fijngesnipperd
- 2 tenen knoflook, gepeld en uitgeperst
- 1 kippenbouillontablet, verkruimeld
- 1 flinke tl sambal manis
- 150 g witte kool, fijngesneden
- Flinke handvol (diepvries)doperwten
- Zonnebloem- of arachideolie
Verder nodig
- Grote wokpan
om 17:39
Het was heerlijk, had er wel wat ketjap manis aan toegevoegd. Het had van mij wel iets meer “Oosters” mogen smaken nog. Toch voor herhaling vatbaar!
om 17:44
Idd makkelijk en smaakvol.
om 13:18
Ik mis de zelf gemaakte nasi kruiden?
om 09:47
Een snel, makkelijk en heerlijk recept. Groetjes van een KL fan uit Alicante!
om 10:47
Oh wat leuk om te horen Charlotte! Groetjes terug uit (het koudere!) Dreumel! 🙂