No bake cheesecake met witte chocolade en frambozen

Een fluweelzachte cheesecake met witte chocolade en frambozen waar geen oven aan te pas komt! Hij stijft op in de koelkast. Dit is een heerlijke taart om te maken in de zomer, als je op vakantie bent, of serveer hem als dessert tijdens de Kerst. Deze feestelijke taart smaakt het hele jaar door!

Themarecepten, Kerstrecepten, Moederdag recepten, Valentijnsrecepten, Zoete recepten, Chocoladerecepten, Gebakrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(2 stemmen)
10 reacties

Deel je reactie

  1. Kitty

    Ik zie nu pas dat het een nacht moet opstijven. Wilde het maken voor vanavond. Dus mijn vraag is dat ook mogelijk?

    1. Hoi Kitty, duimen maar dan! 😉

      1. Kitty

        Maar kan het dan vanavond ook gegeten worden of moet het echt een nacht opstijven?

        1. Hoi Kitty, hij moet eigenlijk een nacht opstijven voordat hij stevig genoeg is om aan te snijden. Maar misschien als je hem vanmorgen vroeg gemaakt heb en het vanavond zo lang mogelijk kunt rekken dat het net voldoende is om op te stijven. Ik durf het niet met zekerheid te zeggen. Je komt er alleen achter door het te proberen.

  2. Hoi, wat balen dat hij de tweede keer niet lukte. Wat heb je toen anders gedaan dan de eerste keer? Was de slagroom misschien te stijf geklopt, of idd de chocolade te heet? Ik hoop dat het de volgende keer wel weer lukt!

  3. w-a-relougmail-com

    Ik ben geen taartenbakker maar deze leek mij erg lekker. Dus vol goede moed aan de slag gegaan en jawel: een prachtig (en lekker!) resultaat. Dus wilde ik de taart nog een keer maken. Maar dat liep effe anders dan verwacht: tot twee keer toe schiftte de slagroom. Kan dat komen door te hete gesmolten chocolade? Ik hoor het graag want ik vind de taart wel lekker.

  4. Annette

    Gisterenavond gemaakt om dit weekend van te kunnen smullen. Zojuist een stukje op, en inderdaad: Heerlijk!

    1. Leuk om te horen Annette! 🙂

      1. Rita Molendijk

        Goedemiddag,
        Begrijp ik het goed dat je het frambozensap wat je opvangt dus niet gebruikt in het recept?
        Bedankt alvast!
        Groetjes Rita

        1. Hoi Rita, het gezeefde sap gebruik je juist wel! De pulp in de zeef mag je wegdoen.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde