Ingrediënten
- 1 sjalot, fijngesnipperd
- 1 tomaat, in blokjes
- 3 eieren, losgeklopt
- Optioneel, 1 el geraspte parmezaan
- Takje dille, fijngesneden
- Paar sprietjes bieslook, fijngesneden
- 2 plakken gerookte zalm, in reepjes gesneden
- Klontje roomboter
Een smeuïge omelet met gerookte zalm, tomaat, parmezaan en verse kruiden. Lekker om te serveren als ontbijt, of lunch met wat geroosterd brood erbij.
De perfecte omelet is net gestold en nog een beetje vochtig. Zet het vuur niet te hoog en laat de omelet langzaam garen. De omelet is goed als hij net gestold en nog een beetje vochtig en smeuïg is.
Meer lekkere ontbijt-, of lunchrecepten zoeken? Kijk hier voor alle ontbijtrecepten en hier voor alle lunchrecepten op KeukenLiefde.
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Deel je reactie