Ingrediënten
- 2 eieren
- 1 tl gedroogde dille
- 1 tl gedroogde bieslook
- 1 tl gedroogde peterselie
- 2 plakjes gerookte zalm
- 2 el Griekse yoghurt
- 1/4 komkommer
- 1/4 rode ui, in ringen
- Paar blaadjes zachte kropsla
- Olijfolie
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Klop de eieren los in een kom met de gedroogde kruiden en breng op smaak met zout en peper uit de molen. Verhit een koekenpan met een scheutje olijfolie en voeg het eimengsel toe. Bak de omelet op laag tot middelhoog vuur tot de bovenkant net gestold is. Schuif de omelet voorzichtig op een bord.
Rasp de komkommer grof met de rasp en knijp met je handen het vocht eruit. Roer de geraspte komkommer door de yoghurt en breng op smaak met peper en zout uit de molen.
Besmeer de omelet met de tzatziki en beleg met de plakken zalm, sla en rode ui. Vouw de zijkanten van de omelet dicht en zet eventueel vast met een prikker. Serveer direct.
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Deel je reactie