Ingrediënten
- 275 g orzo (risoni)
- 40 g roomboter
- Scheutje olijfolie
- 2 uien, in ringen
- 1 teentje knoflook, uitgeperst
- 2 takjes tijm, blaadjes afgeritst
- Slok rode port (optioneel, maar wel een aanrader!)
- 1 l runderbouillon (of groentebouillon voor een vega variant)
- 60 g Gruyère
Nodig
- Skillet (koekenpan met handvaten die in de oven kan) of andere vuurvaste pan van 24 cm.
om 23:44
Wat eet je erbij?
om 09:28
Een salade smaakt hier lekker bij, maar een stukje rundvlees zoals een gehaktbal is er ook lekker bij.
om 21:32
Port : is dit de alcoholische drank porto ? Rode of witte porto ?
Alvast bedankt
om 09:36
De alcoholische drank idd. Ik heb rode port gebruikt. Je kunt het eventueel weglaten als je het speciaal voor dit recept moet kopen en nooit drinkt. Maar het is wel een lekkere toevoeging.