Orzo gratin Franse uiensoep

In deze orzo gratin kook je orzo gaar in Franse uiensoep. Tijdens het koken zuigt de orzo alle smaken en bouillon op. Het resultaat is een hartverwarmend eenpansgerecht bomvol smaak! Als de orzo gaar is en de bouillon is opgenomen strooi je flink wat geraspte Gruyère over het gerecht en gratineer je hem enkele minuten onder een hete ovengrill. Het goudbruine kaaskorstje maakt je orzo gratin helemaal af.

 

 

Herfstrecepten, Ovenschotels, Winterrecepten, Franse recepten, Budgetrecepten, Eenpansgerechten, Ovenrecepten, Pastarecepten, Vegetarische recepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(8 stemmen)
4 reacties

Deel je reactie

  1. Liesbeth

    Wat eet je erbij?

    1. Een salade smaakt hier lekker bij, maar een stukje rundvlees zoals een gehaktbal is er ook lekker bij.

  2. Vandevoorde Romina

    Port : is dit de alcoholische drank porto ? Rode of witte porto ?
    Alvast bedankt

    1. De alcoholische drank idd. Ik heb rode port gebruikt. Je kunt het eventueel weglaten als je het speciaal voor dit recept moet kopen en nooit drinkt. Maar het is wel een lekkere toevoeging.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde