Ovenschotel met gehakt, groenten en puree

Ovenschotels, daar kun je nooit genoeg recepten van hebben! Dit keer deel ik een heerlijke ovenschotel met gehakt, groenten en romige aardappelpuree. Deze ovenschotel kun je heel makkelijk al een dag van tevoren of ’s ochtends voorbereiden. Voor serveren hoef je hem alleen nog te bestrooien met wat geraspte kaas en goudbruin te bakken in de oven. En dan smullen maar!

Ovenschotels, Hoofdgerechten, Budgetrecepten, Ovenrecepten, Vleesrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(2 stemmen)
4 reacties

Deel je reactie

  1. Betsy

    Heerlijk makkelijk recept, ik kook de diepvries groente niet voor maar roer het even door het gehakt. Puree erop, ik kies vaak voor puree uit zakjes, dan is het binnen 10 minuten klaar voor de oven. Ideaal als je snel een heerlijke maaltijd op tafel wil hebben!

    1. Dat is zeker een goed idee Betsy voor een snelle maaltijd.

  2. Annette

    Klopt de lange oventijd van 40 minuten? Lijkt me verder een supermakkelijke maar smakelijke maaltijd. Gauw een keer proberen.

    1. Hoi Annette, ligt er een beetje aan hoe snel jouw oven is… in elk geval bakken tot de kaas gesmolten is en een krokant korstje vormt.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde