Paddenstoelen risotto

Een smakelijke herfst risotto met verse paddenstoelen, tijm en parmezaan. De mascarpone maakt hem lekker romig. Deze smeuïge paddenstoelen risotto maak je heel makkelijk in één pan.

Meer smakelijke risotto recepten? Hier vind je alle risotto recepten op een rij!

Herfstrecepten, Makkelijke recepten, Seizoensrecepten, Wereldgerechten, Italiaanse recepten, Hoofdgerechten, Eenpansgerechten, Risotto recepten, Vegetarische recepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(8 stemmen)
7 reacties

Deel je reactie

  1. Ben

    Champignons scheuren? Op hoog vuur bakken terwijl de sjalot langzaam moet fruiten? Bouillonblokjes meebakken? Mascarpone toevoegen? Dit wordt geen risotto, maar een bak bagger…

    1. Hoi Ben, champignons scheuren? Waar lees je dat? Ik gebruik paddenstoelen in dit recept en die kun je beter scheuren dan snijden vanwege de zachte textuur. Champignons kun je beter snijden. Ik heb het er tussen haakjes bijgezet ter verduidelijking. Deze risotto is zeker geen bagger in tegenstelling tot jouw reactie.

  2. Karin

    Lijkt me heerlijk, misschien nog lekkerder met wat truffel tapenade erdoor.

    1. Dat smaakt zeker Karin! Zie de tip in het recept. 😉

      1. Yvon

        Ik ga dit recept zeker proberen binnenkort, dank je wel!!!

        1. Leuk om te horen, ik ben benieuwd hoe het gesmaakt heeft! 🙂

      2. O oeps…..

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde