Ingrediënten
- 75 g ongezouten roomboter
- 1 ui, fijngesnipperd
- 1 teen knoflook, uitgeperst
- 75 g bloem
- 1,5 liter paddenstoelenbouillon (kippenbouillon kan eventueel ook)
- 200 g paddestoelen mix, schoongeborsteld en grof gehakt (houd een paar hele exemplaren achter voor garnering)
- 200 g witte champignons, schoongeborsteld en grof gehakt
- 100 ml room
- Bosje platte peterselie, fijngehakt
om 14:56
Moet deze.soep nog gepureerd worden?
om 09:51
Dat hoeft niet Linda maar kan wel als je dat lekkerder vindt.
om 12:27
Hij was heerlijk !!!! ??
om 17:00
Paddestoelen bouillon: is dat te koop? Of zelf maken?
om 17:12
Ik koop altijd paddestoelbouillontabletten bij Jumbo of AH. Die hebben ze zowieso.
om 09:03
Helder, dank je wel
om 10:16
Wanneer gaat de paddenstoelenmix in de pan? Moet het geheel nog gepureer worden? Op de foto lijkt dat namelijk wel te zijn gedaan….
om 14:10
Hoi Saskia, de paddestoelen moet grof gehakt worden net als de champignons. Zie de tekst bij ingrediënten. De paddestoelen mix mag tegelijk met de champignons worden toegevoegd. Ik heb het erbij gezet. Dankjewel voor je reactie!