Pasta met kip, broccoli en roomsaus

Vroeger maakte ik deze pasta met een zakje kaassaus, maar inmiddels weet ik hoe je die net zo lekker (en net zo makkelijk!) zelf maakt. Deze pasta met kip, broccoli en roomsaus is hier in huize Verweij al jaren een favoriet!

Heb jij ook zo’n lekker pastarecept die geliefd is bij het hele gezin? Laat het me weten in een reactie hieronder, ik ben heel benieuwd! 

Wereldgerechten, Italiaanse recepten, Hoofdgerechten, Kiprecepten, Pastarecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(82 stemmen)
13 reacties

Deel je reactie

  1. Kelly

    Het is echt een heerlijk recept.. Ik voeg nog courgette en champignons toe.
    Zo krijgen de kids ongemerkt meer groenten binnen.
    Zou je de saus een dag van te voren kunnen maken?

    Groetjes,

    1. Extra groenten zijn altijd een goed idee. Ik denk dat je de saus wel van tevoren kunt maken, maar heb hier zelf nog geen ervaring mee. Ben wel benieuwd naar het resultaat Kelly! 🙂

  2. Vandaag voor het eerst gemaakt en dit is echt een blijvertje, echt heerlijk ! Wel een flinke caloriebom ben ik bang?

  3. Barbara

    Wat doe je met de bacon als je die gebakken hebt? Daarna zie ik m niet meer terug in t recept..

    1. Hoi Barbara, het stond erbij, maar heb het iets aangepast zodat het duidelijker is. Succes!

  4. Klarine

    Heerlijk recept! Chamoignons erbij gedaan, is er ook lekker in;-)

    1. Vandaag ook gemaakt, super lekker en inderdaad voordat de spek, ui en knoflook in de pan gaat, nog effe vlug handje vol champignons erin, dat zou zeker welkom zijn… Weer super gerecht Annemiek. Dankjewel

      1. Champignons kunnen hier zeker in verwerkt worden! Goed idee. Leuk om te horen dat het gesmaakt heeft. 🙂

      2. Barbara

        Wat doe je met de bacon als je die gebakken hebt? Daarna zie ik m niet meer terug in t recept

  5. Yvon

    Wat een heerlijk recept! Blij mee! Dankjewel weer. Ze vragen bij elk nieuw maal dat ik op tafel tover al: ‘Weer van Annemiek, mam?’ Hahaha…

    1. Ooooooh wat een mooi compliment Yvon! Heel leuk om te horen! 🙂

  6. Janette

    Je bent de broccoli vergeten in de ingrediënten lijst. Maar dit lijkt me erg lekker.

    1. Whooops! Dank voor het melden! Hij staat er nu bij. 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde