Ingrediënten
- 400 g kleine trostomaatjes
- Olijfolie
- 400 g geschilde en in blokjes gesneden pompoen
- 3 knoflooktenen, gepeld en uitgeperst
- Snuf gedroogde chilivlokken (je kunt ook een theelepel fijngehakte, rode peper gebruiken) (voeg toe naar eigen smaak)
- 1 takje tijm
- 500 ml groentebouillon (gemaakt van tablet)
- 1 limoen, rasp en sap
- 100 g geraspte Parmezaan
- 125 g crème fraîche
- 300 g pipe rigate (andere pasta kan ook)
- 6 blaadjes salie, fijngehakt
Nodig
- Vel bakpapier
- Staafmixer
om 15:32
Kan de saus ook een dag van te voren gemaakt worden? Dus dan t/m stap 3 en de volgende dag de rest?
om 09:27
Ja hoor, dat kan zeker. 🙂
om 14:26
Dit is echt een blijvertje bij ons thuis! Bedankt voor dit recept, zoooo lekker!
om 15:04
Wat leuk om te horen!