Ingrediënten
- 4 pasteibakjes
- 350 g kipdijfilet
- Paar stukjes foelie
- 1 laurierblaadje
- 50 g ongezouten roomboter
- 1 sjalotje, fijngesnipperd
- 50 g bloem
- 1 kippenbouillontablet, verkruimeld
- 100 ml kook- of slagroom
- 200 g groene aspergetips
Een heerlijk pasteitje met zelfgemaakte kipragout en groene aspergetips. Omdat het bijna Pasen is serveer ik ze in paashaas-pasteibakjes. Die vind je gewoon in de supermarkt. Lekker om te serveren als voorgerecht, op de brunchtafel, of als hoofdgerecht. Met een pasteitje kun je alle kanten op.
Lenterecepten, Menu, Seizoensrecepten, Themarecepten, Paasrecepten, Voorgerechten, Hoofdgerechten, Kiprecepten
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Deel je reactie