Pasteitje met visragout

Een pasteitje met ragout wordt vaak op tafel gezet tijdens de feestdagen, maar smaakt eigenlijk het hele jaar door. Het is makkelijk te maken en met de ragout kun je steeds variëren. Vaak maak ik kip- of champignonragout maar vandaag staat er een visragout op het menu. Serveer de visragout in een warm pasteibakje, of met witte rijst en zacht gesmoorde worteltjes en doperwtjes. Zie ook onderstaande tip!

Menu, Themarecepten, Kerstrecepten, Paasrecepten, Voorgerechten, Hoofdgerechten, Snelle recepten, Visrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(18 stemmen)
Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde