Pastinaaksoep met bacon en croutons

Deze romige pastinaaksoep serveer je met krokante bacon en knapperige broodcroutons. Hij is verrukkelijk! Lekker om te serveren als lunch of als avondeten. Je kunt hem ook met kerst als voorgerecht serveren.

Zie ook de tip voor een vegetarische variant.

Veelzijdige pastinaak

Pastinaak is een heerlijke herfst- en wintergroente. De smaak is aromatisch, aards en licht zoetig. Heerlijk op een traybake geroosterd in de oven, verwerkt in een stamppot, of in deze pastinaaksoep.

Herfstrecepten, Seizoensrecepten, Themarecepten, Winterrecepten, Kerstrecepten, Lunchrecepten, Voorgerechten, Hoofdgerechten, Snelle recepten, Soeprecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(17 stemmen)
2 reacties

Deel je reactie

  1. Marit

    Zo lekker ondanks dat ik de croutons wegliet en de bacon verving door spekreepjes.

    1. Leuk om te horen dat het gesmaakt heeft Marit! 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde