Ingrediënten
- 5 eiwitten
- 340 g fijne kristalsuiker
- 250 g slagroom
- 2 à 3 zakjes vanillesuiker (naar eigen smaak)
- 1 tl vanille-extract
- 250 g mascarpone
- 125 g frambozen
- 125 g bramen
- 125 g blauwe bessen
Garnering
- Poedersuiker
- Muntblaadjes
Pavlova is het favoriete dessert van dochterlief en ik snap wel waarom. Deze pavlova is gemaakt van knapperig en bros gebakken eiwitschuim (dat nog zacht is vanbinnen) en bedekt met mascarponeroom en verse bosvruchten! Het perfecte dessert om indruk te maken op gasten of familie en helemaal niet moeilijk om te maken. Geloof me, veel beter dan dit wordt het niet!
Lenterecepten, Seizoensrecepten, Zomerrecepten, Zoete recepten, Dessert, Gebakrecepten
Garnering
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
om 13:36
Laat je de oven met meringue erin afkoelen met de deur open?
Wordt hij met de deur dicht niet heel hard van binnen?
om 15:46
Ik heb hem idd laten afkoelen met de deur dicht. Buitenkant werd hard (niet keihard) en binnenkant bleef zacht. 🙂
om 20:22
Oven voorverwarmen op 110 graden zie ik staan. Moet het ook op 110 graden gebakken worden voor 1,5 uur?
om 10:05
Dat klopt Seema!