Pavlova met mascarponeroom en rood fruit

Een makkelijk pavlova dessert waar je hoge punten mee scoort tijdens het kerstdiner. Knapperig meringueschuim bedekt met mascarponeroom en vers rood fruit. Hier maak je iedereen blij mee! Dit dessert is onderdeel van een 4-gangen klassiek kerstmenu, maar kan natuurlijk het hele jaar door geserveerd worden. Net zoals de andere gerechten uit het kerstmenu kun je deze pavlova grotendeels al voorbereiden. Vlak voor serveren hoef je alleen maar de ingrediënten mooi op het bord te dresseren. Zie onderstaande tip!

Note: Deze pavlova is onderdeel van een klassiek 4-gangen kerstdiner:

4-GANGEN KERSTMENU KLASSIEK

❤️ Klassieke garnalencocktail

❤️ Geroosterde tomaat-paprikasoep met bladerdeegsterren

❤️ Gevulde kiprollade met cranberry en pistache

❤️ Pavlova met mascarponeroom en rood fruit

Themarecepten, Kerstrecepten, Zoete recepten, Dessert

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(3 stemmen)
Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde