Heb je vragen, opmerkingen of misschien een leuke tip? Laat het ons weten!
Δ
Al eeuwen is dit één van mijn meest favoriete gerechten: hele gebraden kip uit de oven. Ongelofelijk simpel om...
Deze flammkuchen mini’s zijn het ideale hapje op een feestje of verjaardag. Waarom? Omdat ze gewoon superfeestelijk zijn! Voor...
Toen mijn lievelingspizza quattro formaggi klaar was en smachtend stond te pronken, waren er nog kaasrestjes. Die wilde ik...
Aloha! Ik nam één hap van deze hawaïschuitjes – toen was ik verkocht: de smaken van hartige ham en...
De komende weken laat ik me voor lekkere gerechten vooral inspireren door de inhoud van onze diepvries, koel- en...
Hoera, it’s partytime! Laat dit simpele hapje je redder in nood zijn, bijvoorbeeld als er onverwachts visite aanbelt, als...
Trek je mooiste wandelslippers maar vast aan … Het is tijd om binnen te wandelen bij de lokale Turkse supermarkt....
Wauw, eindelijk kan ik dit gerecht afstrepen van mijn nog-te-koken-lijst: ossobuco, oftewel gestoofde kalfsschenkel. Zoals een verdwaalde reiziger ergens...
Deze smulsalade is samengesteld door mijn dochter Ella-Marie. Ze noemde in één adem onderstaande ingrediënten op, toen ik haar...
De werkdag is voorbij, de warme zomeravond begint. Ik (Johan) strijk neer in een luie stoel in de tuin...
Twee kraakverse kabeljauws, het was de schamele maar trotse visopbrengst van Johans dagje zeevissen. Ik had niet blijer kunnen...
Afhaalchinees is voor ons pas compleet met foe yong hai: omelet met groenten in een zoet-zure, rode saus. Maar...
Omdat wij in huize Verweij geen liefhebbers zijn van de gekookte aardappels, heb ik in de loop der jaren...
Na het ongekende succes van de broccoli-ovenschotel, mag een ovenschotel met asperges niet ontbreken; juist nu ze volop verkrijgbaar...
De Italiaanse groentesoep minestrone is een perfecte kliekjesverwerker. Restjes groenten, vlees, aardappel of pasta: alles kan en mag erin. Zijn...
Je weet vast dat ik dol ben op aubergines. Ik eet ze het liefst gegrild; want er geschiedt dan...
Ik hou van Mexicaans eten! Burrito’s, guacamole, chili con carne, quesadilla’s, een nacho-schotel of deze gevulde taco’s: daar kun je me...
Tacosaus is een onmisbaar ingrediënt voor veel Mexicaanse recepten. Burrito’s, taco’s, enchilada’s, of een heerlijke nacho-schotel: je verrijkt ze...
Vandaag staat er een Engelse klassieker op het menu: Kedgeree. Dit gerecht — geïnspireerd op het Indiase Khichri — stond...