Pindasauspannetje met gehaktballetjes en boontjes

Ik ben dol op maaltijdpannetjes waar je alleen nog wat rijst, aardappels of pasta bij hoeft te koken. Dit pindasauspannetje met gehaktballetjes, paprika en boontjes smaakt heerlijk met witte rijst en frisse ijsbergsla. Of serveer met knapperig afgebakken stokbrood. Zie ook onderstaande variatietips!

Familiegerechten, Menu, Themarecepten, Campingrecepten, Hoofdgerechten, Eenpansgerechten, Vleesrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(52 stemmen)
9 reacties

Deel je reactie

  1. Michelle

    Is het de bedoeling dat ik alleen de blokjes bouillon toevoeg of moet ik die met water aanmaken?

    1. Hoi Michelle, je hebt 400 ml runderbouillon nodig. Ik maak die van 400 ml water en 3/4 runderbouillontablet.

  2. Petra

    Dit recept van de week gemaakt, we hebben zitten smullen.
    Dank je wel voor je heerlijke recepten, het is een groeiend aantal.
    We genieten er van

  3. Ella

    Deze lijkt me heerlijk ik wil hem graag maken maar zou je de sambal ook kunnen vervangen door iets anders? wij houden niet zo van pittig

    1. Hoi Ella, sambal manis is zoete sambal en niet zo heel pittig. Maar als je het niet wilt gebruiken kun je het gewoon weglaten. Je hoeft het niet door iets anders te vervangen.

      1. Ella

        Gister gemaakt, echt heerlijk! Feestje op tafel deze houden we erin! Bedankt voor je recept🙏🏻

        1. Superleuk om te horen Ella! 🙂

  4. Pindakaas met runderbouillon ?? Is het echt lekker ?? Ik wil dit gerecht voor een aantal oudere bewoners in een huiskamer (gesloten afdeling) maken .Het enige wat nog goed functioneert is hun smaak , maar ik ben bang dat zij dit te flauw vinden. Kan ik nog wat aan de pindasaus toevoegen ?? Zoals ketjap en kruiden ?

    1. Hoi Karin, wij vonden hem erg lekker, maar smaken verschillen natuurlijk. Voel je gerust vrij om nog iets extra’s toe te voegen als je vindt dat hij dat nodig heeft. Tip: ik zou de saus eerst proeven en dan pas bepalen wat hij nodig heeft.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde