Deze pistache koekjes met witte chocolade zijn een echte traktatie. Ze hebben een zachte, fijne pistachesmaak en de stukjes witte chocolade geven een lekkere bite. Bovendien zijn deze koekjes heel makkelijk om te maken.
Koekjesdeeg
Voor het beste resultaat laat je het koekjesdeeg minimaal een uurtje rusten in de koelkast, maar langer mag ook. De koekjes lopen dan minder uit in de oven.
Pistache en witte chocolade
Ik beleg de pistache koekjes de laatste paar minuten van de oventijd met grof gehakte pistachenoten en stukjes witte chocolade. Dat ziet er smakelijk uit en maakt de koekjes extra lekker! Je kunt speciale witte chocoladedruppels gebruiken voor dit recept maar ik hakte een reep witte chocolade in stukjes. Dat gaat ook prima.
Chocolate chip koekjes
Heb je de smaak te pakken van het koekjes bakken? Probeer ook deze klassieke chocolate chip koekjes met pure chocolade!
Zoete recepten, Chocoladerecepten, Koekjesrecepten
om 10:36
Annemiek, vraag
Druk je de balletjes eerst nog plat of gaan ze als bolletje de ocen in.
Groet
Annemieke
om 10:38
Er moet oven staan.
Gaat om de pistache koekjes
Groet
Annemieke
om 16:57
Ze gaan als balletje de oven in.