Ingrediënten
- 2 afbakpistoletjes
- 2 el groene pesto
- 2 tomaten, zaadlijst en sap verwijderd, in blokjes gesneden
- 1 bolletje mozzarella, in blokjes gesneden
- 2 tl oregano
- Extra vierge olijfolie
Verder nodig
- Vel bakpapier
Een warme pistolet uit de oven belegd met pesto, tomaat en smeltende mozzarella. Heerlijk als lunch, warme snack tussendoor, of serveer bij een kommetje soep voor het avondeten!
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Vond je dit een lekker recept? Laat het me weten in een reactie hieronder, of tag #keukenliefde!
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
om 11:56
Eet dit elke week op een Italiaanse bol echt lekker