Ingrediënten
- 2 pitabroodjes
- 1 perzik, pit verwijderd en in plakjes
- 1/2 bol mozzarella, in plakken
- Handje verse basilicumblaadjes
- 2 plakken Parmaham
Verder nodig
- Broodrooster
Zin in een lekkere lunch die snel op tafel staat? Ik heb altijd pitabrood in de kelder liggen om snel wat lekkers te maken. Gevuld met shoarma een heerlijke hoofdgerecht maar je kunt er ook een lekkere lunch mee maken. Dit pitabrood gevuld met mozzarella, perzik en Parmaham is een heerlijk lunchgerecht!
Menu, Seizoensrecepten, Themarecepten, Zomerrecepten, Picknickrecepten, Lunchrecepten
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
om 15:06
dat ziet er erg lekker uit! moet ik, zeker eens proberen