Ingrediënten
- 2 pitabroodjes
- 3 eieren
- 2 plakken kaas (optioneel)
- 2 plakken Parmaham (optioneel)
- Handje sla
- Rauwkost (komkommer en tomaatjes)
- Scheutje olie om in te bakken
In onze kelder ligt altijd een pak pitabroodjes. Ze zijn lang houdbaar en handig om in huis te hebben als je snel iets lekkers op tafel wilt zetten. Dit keer vul ik een pitabroodje met roerei. Heerlijk als ontbijt of als lunchgerecht!
Als aanvulling voeg ik kaas, Parmaham en rauwkost toe, maar je kunt hier ook andere ingrediënten voor gebruiken die je lekker vindt of in huis hebt. Maak er je eigen smulfeest van!
Menu, Themarecepten, Ontbijtrecepten, Paasrecepten, Lunchrecepten
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Verwarm de pitabroodjes zoals omschreven staat op de verpakking, in de oven of in de broodrooster.
Verhit een koekenpan met een scheutje olie. Klop de eieren los in een kom en breng op smaak met zout en peper. Doe het eimengsel in de koekenpan en verwarm al roerend enkele minuten op laag/middelhoog vuur tot het ei gestold is.
Snijd de pitabroodjes open en vul ze met kaas, Parmaham, roerei, sla en rauwkost. Serveer direct.
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Deel je reactie