Pitabroodje shoarma

Wij eten regelmatig een pitabroodje shoarma, maar altijd met zelfgemaakt shoarmavlees. Shoarmavlees uit de winkel vind ik vaak te sterk of te zout gekruid en te vet. Mijn shoarmavlees maak ik het liefst van kipfilet (of soms kipdijfilet, is iets vetter maar ook erg lekker) of magere varkensfiletlapjes en ik kruid ze met zelfgemaakte shoarmakruiden. Want ook kant-en-klare shoarmakruiden vind ik erg zout. Maak ook het knoflooksausje lekker zelf. Dat is heel makkelijk en veel lekkerder dan de variant uit een flesje.

Menu, Themarecepten, Wereldgerechten, Mannenvoer, Oosterse recepten, Hoofdgerechten, Snelle recepten, Vleesrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(13 stemmen)
Eén reactie

Deel je reactie

  1. Michel

    Pitabroodje? Een pita is een broodje. 0 procent vette yoghurt en wel honing? We hebben vet nodig en minder koolhydraten. Schijngezondheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde