Ingrediënten
- 2 XL pitabroodjes
- Plakjes kaas
- 2 plakken salami (vleeswaren)
- 1/4 rode paprika, in stukjes
- 1/4 ui, fijngesnipperd
- 4 olijven zonder pit, gehalveerd
- Paar basilicumblaadjes
Pitabroodjes zijn niet alleen lekker om te vullen met shoarma. Met wat kaas en salami maak je er in een handomdraai een lekkere lunch mee. Of serveer ze met een kom soep als avondeten. Bak ze goudbruin in een tosti-ijzer, of in de oven en smullen maar. Meer lekkere recepten met pitabrood vind je hier.
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Deel je reactie