Pittige tuna melt tosti

De ultieme lunch: zo kun je deze pittige tuna melt tosti met dikgesneden brood, zelfgemaakte pittige tonijnsalade, belegen kaas en romige smeltcheddar wel omschrijven! De tonijnsalade maken we pittig met een lepeltje sambal, bij voorkeur sambal manis. Die is licht pittig en een beetje zoet en geeft de tonijnsalade een lekkere kick! Geserveerd met een frisse groene salade ook prima te serveren als hoofdgerecht.

Menu, Wereldgerechten, Amerikaanse recepten, Lunchrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(7 stemmen)
Eén reactie

Deel je reactie

  1. Annette

    Zojuist gegeten. Heb de airfryrer gebruikt in plaats van de oven. Top!

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde