Ingrediënten
- 1 zakje naturel zuurkool à 520 g*
- 1 groot blik ananasblokjes op siroop *
- 125 g crème fraîche
- 100 g geraspte emmentaler (een mix van emmentaler en gruyere is ook erg lekker!)
- 1 rol vers bladerdeeg (pizzadeeg kan ook)
- 1/2 rookworst, in plakjes gesneden*
- 5 plakjes bacon
- 1/2 rode ui, gepeld en in halve ringen
- Paar sprietjes bieslook voor garnering
*Je hebt voor dit recept niet alle zuurkool, ananas en rookworst nodig. De rest kun je gebruiken voor deze heerlijke zuurkoolstamppot.
Nodig
- Kookpan met deksel
- Vel bakpapier
om 11:12
Hallo Annemiek, ik zie ook nog ringetjes rode ui op de foto, heb je die vergeten te vermelden?
om 08:54
Dankjewel voor je reactie! Was ik idd vergeten. Ik heb het erbij gezet!
om 16:15
Lijkt me erg lekker en ga ik aankomende week eens maken.