Ingrediënten
- 1x recept gestoofde peren in vanille-suikersiroop
- 1x recept chocoladesaus
- Vanilleroomijs
- Opgeklopte slagroom
In suikersiroop gestoofde peren overgoten met warme chocoladesaus: zo maak je de Franse klassieker poires belles Hélène! Een feestelijk dessert om te serveren tijdens Kerst, of tijdens een diner met familie of vrienden.
De stoofperen kun je ’s ochtends of een dag van tevoren al maken, zo hoef je moment suprême alleen nog maar de chocoladesaus te maken.
Herfstrecepten, Seizoensrecepten, Themarecepten, Wereldgerechten, Winterrecepten, Franse recepten, Kerstrecepten, Zoete recepten, Dessert
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Bereid de blanke stoofperen en de chocoladesaus.
Serveer de stoofperen met de warme chocoladesaus, een bolletje vanilleroomijs, eventueel wat geschaafde amandelen en een toef slagroom.
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Deel je reactie