Ingrediënten
- 250 g pompoenravioli, zelfgemaakt of kant-en-klaar
- 50 g ongezouten roomboter
- 50 ml room
- 50 g Parmezaan, fijngeraspt
- Takje verse salie
- Snufje gedroogde chilivlokken
Als je ons wekelijkse Kijkje in de keuken leest heb je het wellicht al meegekregen: deze pompoenravioli met salie-botersaus is mijn nieuwe verslaving! De pompoenravioli kun je zelf maken (dat is leuk en lang niet zo moeilijk als je misschien denkt, zie de link bij de ingrediënten) of kopen in de winkel. Ik heb inmiddels meerdere kant-en-klare pompoenravioli’s uitgeprobeerd en die van AH eigen huismerk en van La Place zijn hier favoriet. De salie-botersaus is waarschijnlijk de makkelijkste saus die je ooit gemaakt hebt. Wees gewaarschuwd: de combinatie van pompoenravioli en salie-botersaus is verslavend lekker! Zie ook onderstaande tip.
Menu, Themarecepten, Wereldgerechten, Italiaanse recepten, Kerstrecepten, Hoofdgerechten, Pastarecepten, Vegetarische recepten
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Tip! Wil je wat groente toevoegen? Voeg een handje diepvriesdoperwten toe aan de saus en laat zachtjes garen in de saus. Of kook ze tegelijk met de ravioli mee.
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Deel je reactie