Ingrediënten
- 1x recept voor pompoenrösti
- 100 g verse, zachte geitenkaas
- Handje walnoten
- Honing (schenkstroop is ook lekker!)
- Olie om in te bakken
Verder nodig
- Fijne rasp
- Koekenpan
Omdat het herfst is dit keer geen rösti van aardappel maar van pompoen. Pompoenrösti is wat zoeter van smaak dan aardappelrösti en combineert daardoor heerlijk met geitenkaas, honing en walnoot. Een match made in foodie heaven! Op de foto zie je trouwens ook dat ik er ook nog wat bruine schenkstroop overheen druppelde. Dat doe ik ook altijd over de reibekuchen en vind ik een heerlijke combi. Probeer maar eens!
Je kunt deze röstikoekjes van pompoen serveren als bijgerecht – laat dan eventueel de geitenkaas, honing en walnoot achterwege -, of serveer als lunch- of hoofdgerecht, eventueel met een salade erbij.
Herfstrecepten, Menu, Seizoensrecepten, Lunchrecepten, Hoofdgerechten, Budgetrecepten, Snelle recepten, Vegetarische recepten, Bijgerechten, Groente recepten
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Bereid de pompoenrösti volgens dit recept.
Leg de pompoenrösti op een mooi bord en verkruimel de geitenkaas en walnoten erover. Druppel er wat honing overheen en serveer.
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Deel je reactie