Pompoenrösti met geitenkaas, honing en walnoot

Omdat het herfst is dit keer geen rösti van aardappel maar van pompoen. Pompoenrösti is wat zoeter van smaak dan aardappelrösti en combineert daardoor heerlijk met geitenkaas, honing en walnoot. Een match made in foodie heaven! Op de foto zie je trouwens ook dat ik er ook nog wat bruine schenkstroop overheen druppelde. Dat doe ik ook altijd over de reibekuchen en vind ik een heerlijke combi. Probeer maar eens!

Je kunt deze röstikoekjes van pompoen serveren als bijgerecht – laat dan eventueel de geitenkaas, honing en walnoot achterwege -, of serveer als lunch- of hoofdgerecht, eventueel met een salade erbij.

Herfstrecepten, Menu, Seizoensrecepten, Lunchrecepten, Hoofdgerechten, Budgetrecepten, Snelle recepten, Vegetarische recepten, Bijgerechten, Groente recepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(0 stemmen)
Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde