Portobello met geitenkaas

Een eenvoudig voorgerecht serveren tijdens het kerstdiner? Een gevulde portobello vindt (bijna) iedereen lekker! Makkelijker dan dit recept wordt het niet: je vult de portobello met een plak verse geitenkaas, wat gehakte hazelnootjes erover en een vleugje honing en dan even bakken in de oven. Je serveert hem op een bedje van aangemaakte, frisse sla.

Menu, Themarecepten, Kerstrecepten, Voorgerechten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(3 stemmen)
2 reacties

Deel je reactie

  1. Yvonne

    Haha, maar goed dat je er bij zet dat bijna iedereen dit lekker vindt.
    Ik griezel hier van.

  2. Maria

    Ziet er lekker uit,ga ik zeker uit proberen

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde