Ingrediënten
- 2 grote tortillawraps
- 1 à 2 el tomatendipsaus (liefst pittig)
- 3 plakken beenham
- Plakjes kaas
- 1/2 kleine ui, in ringen
- 1 stengel lente-ui voor garnering
- Olie om in te bakken
Verder nodig
- Koekenpan
Jezelf verwennen met een lekkere lunch? De Mexicaanse quesadilla is net zo snel klaar als een tosti en minstens zo smakelijk! Deze quesadilla is belegd met tomatensaus, ui, ham en kaas. Echt een aanrader!
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Besmeer één tortillawrap met tomatensausdip en beleg met ham, ui en kaas. Dek af met de andere tortillawrap.
Verhit de koekenpan met een scheutje olie en leg de tortillawrap erin. Bak op middelhoog vuur 2 à 3 minuten aan beide kanten tot de wrap goudbruin en de kaas gesmolten is.
Schuif de tortillawrap op een snijdplank en snijd in vieren (makkelijk met een pizzasnijder). Leg op een bord en bestrooi met wat lente-ui. Serveer indien gewenst met wat extra tomatensausdip.
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
om 18:53
Vanavond gemaakt en er hebben pubers heerlijk gegeten, 2 konden een hele niet op, maar de 3de heeft ze geholpen ;-))
Deze blijft, heb hem alweer voor over een aantal weken geplant.