Ingrediënten
- 4 kleine tortillawraps
- 1 kipfilet
- Mexicaanse kruiden of kipkruiden
- 100 g geraspte cheddar
- 1 avocado, in plakjes gesneden
- 1/2 rode paprika, in ringen
- 2 el mais, uitgelekt
- 1 el gesneden jalapeño pepers uit een pot, uitgelekt
Zin in een lekkere lunch? Ik heb altijd tortillawraps in de kelderkast liggen om een quesadilla te maken: de Mexicaanse tosti! Deze Mexicaanse quesadilla met kip en avocado is zo gemaakt en superlekker!
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Verhit een koekenpan met boter of olie. Bestrooi de kipfilet met de Mexicaanse kruiden en bak in de koekenpan aan beide kanten goudbruin en gaar. Laat de kipfilet iets afkoelen en snijd dan in plakken.
Beleg twee tortillawraps met de helft van de cheddar, gevolgd door de kip, avocado, paprika, mais, jalapeño en bestrooi met de overige cheddar. Dek af met de overige twee wraps.
Verhit de koekenpan opnieuw met boter of olie en bak de quesadilla’s in de koekenpan tot ze aan beide kanten goudbruin zijn en de kaas gesmolten is. Keer de quesadilla’s halverwege om.
Snijd de quesadilla’s doormidden en serveer direct.
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Deel je reactie