Rabarber compote

Het eerste rabarberrecept dat ik maak zodra die prachtige groenroze stengels weer verkijgbaar zijn is deze rabarber compote. Zo’n flesje in je koelkast, daar kun je alle kanten mee op. Zo verwerkte ik deze compote al in een verrukkelijke cheesecake en in een yoghurtcake (de recepten komen eraan!), maar je kunt ook een lepel door de yoghurt of vla roeren, of serveer hem bij een bol vanille-roomijs.

Ook erg fijn is dat deze rabarber compote in een mum van tijd gemaakt is, binnen 15 minuten is het klusje geklaard en kun je ervan genieten. Enjoy! 

Basisrecepten, Lenterecepten, Seizoensrecepten, Zoete keuken, Zoete recepten, Dessert

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(9 stemmen)
Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde

Reserveer ons nieuwe kookboek Makkelijke Wereldgerechten

Ons derde kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde: Makkelijke Wereldgerechten.

In het boek vind je 75 makkelijke hoofdgerechten (verdeeld in de hoofdstukken vlees, vis, kip en vega) die je maakt zonder pakje of zakje. Van Mexicaanse enchiladas, Thaise kip Siam, Zuid-Afrikaanse bobotie, Hongaarse goulash, Surinaamse roti, Portugese kip piri piri, Mexicaanse nachoschotel, Italiaanse lasagnette en Griekse moussaka tot Spaanse paëlla, Zweedse gehaktballetjes en nog véél meer!

bestel hier

Close